Αμπερντίν: Αναβολή στο ματς πριν από τον ΠΑΟΚ λόγω της καταιγίδας Μπάμπετ

Νίκος Κικίδης
Αμπερντίν

bet365

Σε αναβολή οδηγήθηκε η αναμέτρηση της Αμπερντίν απέναντι στη Νταντί που ήταν προγραμματισμένος για το Σάββατο (21/10) λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την Σκωτία.

Ξεκούραστη θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League η Αμπερντίν! Όπως έγινε γνωστό άλλωστε από τους Σκωτσέζους, η αναμέτρηση κόντρα στη Νταντί αναβλήθηκε εξαιτίας της καταιγίδας Μπάμπετ που πλήττει τη Σκωτία.

Όπερ σημαίνει πως η Αμπερντίν θα έχει όλο το χρόνο και την ενέργεια με το μέρος της ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη Σκωτία με στόχο τη νίκη την ερχόμενη Πέμπτη (26/10) που θα υπογράψει το 3/3 στον όμιλο.

Υπό κανονικές προϋποθέσεις οι Σκωτσέζοι θα έδιναν τον δικό τους αγώνα το Σάββατο (21/10) απέναντι στη Νταντί, προτού ωστόσο ανακοινώσουν πως ο αγώνας αναβλήθηκε εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα