ΠΑΟΚ: Με στόχο το 4/4 κόντρα στην Αμπερντίν για να αγκαλιάσει (ή και να κλειδώσει) την πρόκριση

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Αμπερντίν στην Τούμπα (19:45, Cosmote Sports 3) με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην πρόκριση.

Μετά την ανατροπή-θρίλερ στην Σκωτία και την επιστροφή από το 2-0 σε 2-3, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Αμπερντίν στην Τούμπα με μοναδικό σκοπό το 4/4 για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Εφόσον ο Δικέφαλος νικήσει και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης κάνει το ίδιο κόντρα στην Ελσίνκι, τότε θα εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε το ιατρικό δελτίο να είναι κενό και υπολογίζει σε όλα του τα όπλα ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης κόντρα στους Σκωτσέζους.

Οι εκλεκτοί είναι: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμας, Σαμάτα.

Από την άλλη ο Ρουμάνος τεχνικός αναφέρθηκε σε διάφορα ζητήματα στη συνέντευξη Τύπου ενώ μίλησε και για τον Ιβάν Σαββίδη. Ανάμεσα σε όσα είπε, ήταν: «Η αλήθεια είναι πως λόγω του Ιβάν Σαββίδη έχουμε φτάσει εδώ. Αυτός είναι ο ηγέτης της ομάδας! Εξαιτίας του ο ΠΑΟΚ έφτασε στο σημείο να ανταγωνίζεται τις ομάδες της Αθήνας και το σύστημα, Αυτός δίνει το στίγμα. Εξαιτίας του τα έχουμε πετύχει όλα αυτά και εξαιτίας του γινομαστε καλύτεροι, έκανε κι εμένα καλύτερο σαν επαγγελματία και με έχει κάνει νικητή».

Πρόγραμμα

ΠΑΟΚ - Αμπερντίν (19:45)
Ελσίνκι - Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:45)

Βαθμολογία

1. ΠΑΟΚ 9 8-4
2. Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 6 9-3
3. Αμπερντίν 1 4-6
4. Ελσίνκι 1 3-10

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα