ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου με την οποία ξεκινάει απέναντι στην Αμπερντίν

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας

bet365

Πολλές αλλαγές για ακόμη μια φορά από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, που ξεκινάει με έξι νέα πρόσωπα την αναμέτρηση κόντρα στην Αμπερντίν.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας την Αμπερντίν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του UEFA Europa Conference League, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προχωράει για ακόμα ένα παιχνίδι σε πολλές και σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου».

Οι «ασπρόμαυροι» θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση με τον Κοτάρσκι να «γράφει» 20/20 συμμετοχές τη φετινή σεζόν κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Βιεϊρίνια (δεξιά), Έκονγκ-Κουλιεράκη (κεντρικοί αμυντικοί), Μπάμπα (αριστερά).

Το δίδυμο Τσιγγάρας - Σβαμπ επιστρέφει στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τη μεσοεπιθετική τριάδα να αποτελείται απόψε από τους (δεξιάΝτεσπόντοφ ), Κωνσταντέλια και Τάισον (αριστέρα), ενώ ο Μπράντον Τόμας θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα