Ελσίνκι - Αμπερντίν: Προσωρινή διακοπή λόγω σφοδρής χιονόπτωσης (vid)

Νίκος Κικίδης
Ελσίνκι

bet365

Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Ελσίνκι - Αμπερντίν για τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Conference League, με την έντονη χιονόπτωση να στέλνει τις δυο ομάδες πίσω στα αποδυτήρια.

Προσωρινή διακοπή στην αναμέτρηση Ελσίνκι - Αμπερντίν για το Conference League! Στο 76΄του αγώνα και με το σκορ ισόπαλο στο 2-2, ο ρέφερι αναγκάστηκε να στείλει τις ομάδες πίσω στα αποδυτήρια λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης που πλήττει το Ελσίνκι.

Το χιόνι έκανε αδύνατη τη συνέχεια του αγώνα, ο οποίος διακόπηκε και έδωσε τη σκυτάλη στα... εκχιονιστικά, τα οποία έπιασαν δουλειά για να καθαρίσουν τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η αναμέτρηση να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα.

Τελικά μετά από υπομονή περίπου 10 λεπτών ο αγωνιστικός χώρος έγινε αποδεκτός για ποδόσφαιρο και οι ομάδες επέστρεψαν για να δώσουν συνέχεια στο ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα