Ελσίνκι - Αμπερντίν 2-2: Μοιρασιά στο... χιόνι (vid)

aberdeen

bet365

Μοιρασιά στο... χιόνι για Ελσίνκι και Αμπερντίν, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο αδιάφορο ματς του ομίλου του ΠΑΟΚ.

Τι και αν ο αγώνας ολοκληρώθηκε σε χιονισμένο τοπίο και υπήρξε 15λεπτη διακοπή για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος; Ελσίνκι και Αμπερντίν είχαν κέφια και χάρισαν ένα χορταστικό 2-2 στο ντέρμπι των ουραγών στον όμιλο του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική.

Οι Φινλανδοί, πιο συνηθισμένοι στις καιρικές συνθήκες, προηγήθηκαν 2-0 λίγο μετά το ημίωρο, με γκολ των Χασάν Μπαντέ (16’) και Σάντερι Χόστικα (33’), με βασικό (όπως σχεδόν πάντα) τον Γιώργο Κανελλόπουλο.

Οι Σκωτσέζοι, όμως, δεν το έβαλαν κάτω. Μείωσαν με έναν «κεραυνό» του Άνγκους ΜακΝτόναλντ (41’), ισοφάρισαν με τον Ντουκ (56’) και μέχρι το φινάλε διεκδίκησαν τη νίκη, με το ματς να λήγει ισόπαλο, όπως είχε συμβεί άλλωστε και στο Αμπερντίν.

Ελσίνκι (Τόνι Κορκεακούνας): Μαένπαα - Χάλμε (74’ Ολουσάνια), Τένιο, Πέλτολα - Σοΐρι, Λίνγκμαν, Κανελλόπουλος (67’ Χετεμάι), Κέσκινεν - Χόστικα (67’ Ραϊτάλα), Ραντούλοβιτς, Μπαντέ (67’ Ολίγια).

Αμπερντίν (Μπάρι Ρόμπσον): Ρόος - Ρούμπεζιτς, ΜακΝτόναλντ, Γιένσεν - Μάιλν (74’ Ντέβλιν), Πόλβαρα, Μπάρον, Ντάνκαν (46’ ΜακΓκραθ), Χέις - Γκέιγ (46’ Σόκερ), Ντουκ (74’ Μιόφσκι).

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα