Ολυμπιακός: Ο Κάρμο καθιερώνεται με το... καλημέρα ως ο ένας εκ των βασικών στόπερ της ομάδας (vids)

Ο Κάρμο

bet365

Ο άλλοτε στόπερ της Πόρτο συνέχισε να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και δημιουργεί άλλα δεδομένα σε σχέση με τη θέση αυτή στην ομάδα.

Στα 24 του χρόνια ο Νταβίντ Κάρμο εν πρώτοις έχει παρουσιάσει ιδιαίτερα καλά δείγματα στον Ολυμπιακό αν και έχει παίξει μόλις 2 αγώνες (όντας βέβαια δανεικός από την Πόρτο). Ήταν βασικός στο ντεμπούτο του στην ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και έπαιξε στην αρχική 11άδα και στο 4-0 με τον ΟΦΗ στο Φάληρο.

Ο Πορτογάλος σχεδόν δίμετρος στόπερ προφανώς και αποκτήθηκε για να είναι στα βασικά πλάνα των Πειραιωτών, πλην όμως με το... καλημέρα επανακαθορίζει την ιεραρχία στις θέσεις των στόπερ. Ο Κάρμο με την παρούσα συνθήκη θα πρέπει να λογίζεται ως ένας εκ των βασικών στόπερ και ενώ ήταν και η μία εκ των τριών αλλαγών της ευρωπαϊκής λίστας (οι άλλοι 2 που μπήκαν ήταν οι Ορτα και Τσικίνιο).

Γενικά ο Κάρμο είναι ένας παίκτης που δείχνει να προσφέρει ασφάλεια στα μετόπισθεν. Με τον ΟΦΗ βοήθησε και δημιουργικά καθώς από τη δική του κεφαλιά η μπάλα πηγαίνει στον Ποντένσε που τη... στέλνει μετά προς τον Μασούρα και βγαίνει το 1-0. Σε αυτή τη φάση ο Νταβίντ Κάρμο ετοιμάζεται να ξεκινήσει βασικός και στο Ολυμπιακός - Φερεντσβάρος. Μένει να φανεί το ποιός θα είναι ο παρτενέρ του σε αυτό το ματς. Το ματς αυτής της Πέμπτης στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα