Ολυμπιακός: Η υπόσχεση του Κάρμο στον κόσμο της ομάδας

Ο Κάρμο

bet365

Ο Πορτογάλος στόπερ δήλωσε χαρούμενος που θα παίξει ο Ολυμπιακός - επιτέλους - με κόσμο και έδωσε τη δική του πτυχή για το ματς με τη Φερεντσβάρος.

Ο Νταβίντ Κάρμο από μέρους του επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου εκπροσωπώντας τους παίκτες του Ολυμπιακού για:

Την προηγούμενη ευρωπαϊκή του εμπειρία και το τώρα: Ναι έπαιξα στην Ευρώπη παλαιότερα αλλά τώρα είμαι στον Ολυμπιακό. Συγκεντρώνομαι στο τι μπορώ να κάνω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα στο να τα πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.

Το τι έχει να υποσχεθεί καθώς αύριο θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο: Φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι. Είναι ένας πολύ δυνατός 'παίκτης' για εμάς ο κόσμος. Είμαστε ευτυχισμένοι που γυρίζουν. Τους περιμένουμε. Να δώσουμε τον πιο καλό μας εαυτό για να γυρίσουμε όλοι χαρούμενοι στα σπίτια μας.

Το τι θέλει να περάσει ο Μεντιλίμπαρ: Είναι ένας τεχνικός που θέλει να νικά. Θέλει να παίζουμε ψηλά και να πιέζουμε. Κοιτάζουμε να παίζουμε έτσι και να ακολουθούμε τις οδηγίες του.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα