Ολυμπιακός/ΠΑΟΚ: Στις 14:00 η κλήρωση για τον αντίπαλό τους στους «16» του Conference League

Newsroom
olympiakos-paok

bet365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από καιρό στους «16» του Conferece League, ο Ολυμπιακός «κλείδωσε» απόψε (22/2) το δικό του «εισιτήριο» και σε μερικές ώρες θα μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση.

Με το «εισιτήριο» της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Conference League θα επιστρέψει από την Ουγγαρία ο Ολυμπιακός, καθώς νίκησε 1-0 τη Φερεντσβάρος και σε συνάρτηση τη νίκη που έκανε με το ίδιο σκορ στον πρώτο αγώνα του ζευγαριού στο Φάληρο, συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εκεί όπου βρίσκεται ήδη ο ΠΑΟΚ, αφού ο Δικέφαλος τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του και έτσι δεν συμμετείχε στα play-offs.

Σε λίγες ώρες οι «ερυθρόλευκοι» και ο Δικέφαλος θα μάθουν τον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσουν στους 16» του τουρνουά, αφού αύριο (23/2) στις 14:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν η σχετική κλήρωση.

Τα πρώτα ματς για τους «16» θα διεξαχθούν στις 7 Μαρτίου και οι ρεβάνς μία εβδομάδα μετά (14/3), ενώ η κλήρωση για τα προημιτελικά και το μετέπειτα «μονοπάτι» ως τον τελικό για γίνει στις 15 του επόμενου μήνα.

Θυμίζουμε πως οι δύο «Ευρωπαίοι» της πατρίδα μας δεν μπορούν ακόμη να παίξουν μεταξύ τους, αφού από τους «8» και έπειτα δύναται να κοντραριστούν ομάδες από την ίδια χώρα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα