ΠΑΟΚ: Οι επτά υποψήφιοι αντίπαλοί του στη φάση των «16» του Conference League

ΠΑΟΚ: Οι επτά υποψήφιοι αντίπαλοί του στη φάση των «16» του Conference League

Newsroom
paok_eurokinisi

bet365

Για τον ΠΑΟΚ συμπληρώθηκε πριν από λίγο το «παζλ» των ομάδων που ενδέχεται να αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση του Conference League. Ξεχωρίζουν Αγιαξ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος ώστε ο ΠΑΟΚ να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και να... ριχθεί στη «μάχη» των «16» του Conference League.

Ο Δικέφαλος έκανε εξαιρετική πορεία στη φάση των ομίλων, την «εξαργύρωσε» με την 1η θέση και λόγω αυτού πήρε απευθείας το «εισιτήριο» για τον συγκεκριμένο γύρο.Οπου και θα συγκρουστεί με όσα clubs συνεχίζουν από τα play-offs που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο.

Σε μερικές ώρες λοιπόν (αύριο στις 14:00) θα μάθει τον αντίπαλό του στην επόμενη φάση του τουρνουά, ο οποίος θα προκύψει από τη σχετική «δεξαμενή» των οκτώ που προκρίθηκαν, επειδή όμως ένα εξ' αυτών είναι ο Ολυμπιακός και ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να συγκρουστούν ακόμη μεταξύ τους (προβλέπεται από τα προημιτελικά και μετά), τότε οι «υποψήφιοι» να βρεθούν στον δρόμο των «μαυρόασπρων» περιορίζονται στους κάτωθι επτά, όπου ξεχωρίζει ο «γνώριμός» του Αγιαξ και η Ντιναμό Ζάγκεμπ:

  • Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
  • Μόλντε (Νορβηγία)
  • Σερβέτ (Ελβετία)
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (Βέλγιο)
  • Στουρμ Γκρατς (Αυστρία)
  • Αγιαξ (Ολλανδία)
  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Τα παιχνίδια για τους «16» έχουν προγραμματιστεί για τις 7&14 του επόμενου μήνα. Στο πρώτο της σειράς θα είναι φιλοξενούμενος και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα