Ελ Καμπί: «Ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή μας και βγαίνει σε καλό, ευχαριστούμε τον κόσμο μας» (vid)

Newsroom
Ελ Καμπί

bet365

Ο Ελ Καμπί σκόρερ των γκολ και στους δύο αγώνες του Ολυμπιακού με την Φερεντσβάρος αρχικά ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στην Βουδαπέστη και στην συνεχεία στάθηκε στο ότι όλοι στην ομάδα ακούν τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και αυτό βγαίνει σε καλό.

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη με 1-0 στο Καραϊσκάκης πέρασε και από την Βουδαπέστη επικρατώντας επίσης με 1-0 της Φερεντσβάρος παίρνοντας έτσι και την πρόκριση στους «16» του Conference League. Ο Ελ Καμπί, σκόρερ και στα δύο παιχνίδια, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν ως εδώ να μας υποστηρίξουν. Ήταν πολύτιμη η βοήθεια τους. Και την προηγούμενη βδομάδα και σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και φτάσαμε δίκαια στην πρόκριση».

Για την αγωνιστική άνοδο του Ολυμπιακού: «Προσπαθούμε να ακολουθούμε τις οδηγίες του προπονητή και αυτό βγαίνει σε καλό. Αυτό κάναμε και σήμερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι για τους οπαδούς μας».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα