Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χαποέλ Μπερ Σεβά 1-0: Νίκη και άνοδος στην κορυφή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού

Νίκος Κικίδης
Μακάμπι Τελ Αβίβ

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference Leaue, Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικράτησε δύσκολα 1-0 της Χαποέλ Μπερ Σεβά και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στο Ισραήλ.

Με θετικό τόνο συνέχισε τις υποχρεώσεις της η Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρωτάθλημα Ισραήλ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Conference League επικράτησε δύσκολα 1-0 επί της τρίτης Χαποέλ Μπερ Σεβά και ζευγάρισε τις νίκες της, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τη Μακάμπι Χάιφα αλλά με ματς περισσότερο.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Μίλσον στο 41΄, με τον Ζάχαβι μάλιστα να χάνει πέναλτι στο 49΄και μαζί την ευκαιρία να σφραγίσει την νίκη των γηπεδούχων μια ώρα αρχύτερα.

Παρόλα αυτά η Μακάμπι δεν το πλήρωσε και κράτησε το μηδέν μέχρι το τέλος, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας στο Ισραήλ. Να σημειωθεί πως ο δεξιός εξτρέμ Μαλέντε αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο 40΄και αντικαταστάθηκε από τον Ντάβιντα.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (4-5-1): Μισφάτι, Ρεβίβο, Νάμιας, Μπαϊτάσα, Σαμπορίτ, Φαν Όφεριμ (67΄Πέρετς), Κανιτσόφσκι, Σαχάρ (82΄Καρτσέφ), Μαλέντε (40΄Ντάβιντα), Μίλσον (82΄Κοέν), Ζάχαβι (67΄Τούργκεμαν)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα