Ντινάμο Ζάγκρεμπ - Ριέκα 1-0: Πήρε το ντέρμπι στο 90+5' κι έβαλε φωτιά στην κορυφή η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

Ιάσονας Θεριός
zagreb_-_astana.jpg

bet365

Χάρη στο... buzzer beater τέρμα του Μπρόντιτς, η ευρωπαϊκή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, επικράτησε 1-0 της πρωτοπόρου Ριέκα και πλησίασε στους τρεις βαθμούς - με ματς λιγότερο μάλιστα - την κορυφή του πρωταθλήματος.

Σπουδαία νίκη πήρε η Ντινάμο Ζάγκρεμπ, την οποία ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στους «16» του Europa Conference League. Οι Κροάτες έδωσαν συνέχεια στο καλό τους φεγγάρι και μετά την τεράστια πρόκριση απέναντι στην Μπέτις, «λύγισαν» (1-0) εντός έδρας και την πρωτοπόρο Ριέκα κι έβαλαν φωτιά στην κορυφή του κροατικού πρωταθλήματος.

Με το τρίποντο αυτό, μείωσαν στους τρεις βαθμούς από τη Ριέκα και στους δύο από τη 2η Χάιντουκ, έχοντας μάλιστα κι ένα ματς λιγότερο, όπερ σημαίνει πως μπορούν με νίκη στον επιπλέον αγώνα τους να πατήσουν στην 1η θέση της HNL.

Το παιχνίδι, το οποίο στιγματίστηκε κι από άσχημα συνθήματα κατά του πρώην «κιτρινόμαυρου» Μάρκο Λιβάγια, έδειχνε να βαδίζει προς την ισοπαλία, όμως τα πάντα άλλαξαν την τελευταία στιγμή. Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ντινάμο κέρδισε το πέναλτι και ο Μπρόντιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Η βαθμολογία στο πρωτάθλημα Κροατίας:

hnl standings

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα