Ρόμπι Κιν για την κλήρωση με Ολυμπιακό: «Είμαι χαρούμενος ήθελα μια μεγάλη ομάδα, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Newsroom
robbie_keane

bet365

Αισιόδοξος και με αυτοπεποίθηση ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κλήρωση του Conference League με τον Ολυμπιακό.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Χάποελ Μπερ Σεβά με 1-0, ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ -προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Conference League- εμφανίστηκε σίγουρος για την ευρωπαϊκή «μάχη» της ομάδας του εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η Μακάμπι μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος, ήθελα μια μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο όνομα, όπως και έγινε. Είναι ένα καλό τεστ για εμάς, είναι μία μεγάλη ομάδα και αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις ως προπονητής ή ως παίκτης», ήταν τα λόγια του για την κλήρωση με τους Πειραιώτες.

«Θέλεις να παίξεις ενάντια στις καλύτερες ομάδες. Άλλωστε, η πτήση για την Ελλάδα είναι πιο βολική από το να πετάξεις σε ένα μέρος όπως η Νορβηγία», πρόσθεσε πρόσθεσε ο 43χρονος τεχνικός.

Ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να αγωνιστούν στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα: «Αν πρέπει να παίξουμε στη Σερβία χωρίς κόσμο; Το έχουμε ήδη κάνει. Πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο»,

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα