Ολυμπιακός: Στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα και με κόσμο το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Βασίλης Μπαλατσός
Το γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα

bet365

Όπως ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ το εντός έδρας παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί στη Σερβία, στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα και θα έχει κόσμο.

Οριστικά στη Σερβία και στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα θα διεξαχθεί η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τους «16» του Conference League. Παρά την αρχική επιθυμία της κυβέρνησης των Σέρβων να γίνει το ματς κεκλεισμένων των θυρών οι Ισαρηλινοί ανακοίνωσαν πως στις εξέδρες του γηπέδου θα βρεθούν κανονικά οπαδοί.

Όπως έκαναν γνωστό οι αντίπαλοι των Πειραιωτών επήλθε συμφωνία για το ζήτημα της παρουσίας των οπαδών ανάμεσα στην UEFA και τις Αρχές της Σερβίας, με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Ισραήλ, Σίνο Ζουάρτεζ να παίζει καθοριστικό ρόλο.

«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα φιλοξενήσει τον επαναληπτικό αγώνα των «16» του Conference Leaguer με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, στης Σερβία στις 14 Μαρτίου. Η απόφαση ελήφθη μετά την έγκριση της τοπικής Ομοσπονδίας για τη διοργάνωση του αγώνα με φιλάθλους και τη βοήθεια του Προέδρου της IFA, Σίνο Ζουάρτεζ, ο οποίος συμμετείχε στις συνομιλίες με την Σερβική Ομοσπονδία και τις τοπικές αρχές. Λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία πώλησης των εισιτηρίων και τα πακέτα για τον αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα», αναφέρει η ενημέρωση της Μακάμπι.

Θυμίζουμε πως Ολυμπιακός είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο στο 2-2 με τη Μπάτσκα Τόπολα για η φάση των ομίλων του Europa League, όπου είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντόι. Το πρώτο ματς με τη Μακάμπι θα γίνει στις 7 Μαρτίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα