Μακάμπι Τελ Αβίβ: Τέταρτη διαδοχική νίκη και τεσσάρα πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό

Η Μακάμπι

bet365

Στο τελευταίο της ματς πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο η Μακάμπι Τελ Αβίβ συνέτριψε την Μακάμπι Πέταχ Τίκβα με 4-0 και συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος Ισραήλ.

«Τεσσάρα» για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν από το πρώτο της παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, για τους «16» του Conference League (7/3). Η ομάδα του Ρόμπι Κιν συνέτριψε την ουραγό, Μακάμπι Πέταχ Τίκβα με 4-0, εντός έδρας και συνεχίζει στην κορυφή του πρωταθλήματος Ισραήλ, στο +3 από τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

H αντίπαλος των Πειραιωτών χρειάστηκε λιγότερο από μισή ώρα για να «καθαρίσει» το ματς, με πρωταγωνιστή τον Έραν Ζάχαβι. Στο 9' ο 36χρονος επιθετικός άνοιξε το σκορ με το 27ο γκολ του μέσα στη σεζόν και στο 27' έδωσε την ασίστ στον Πέρετς για το 2-0.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ «έσβησε» το ματς και στο ρελαντί σκόραρε ακόμα δυο φορές, στο 77΄με τον Μίλσον και στο 84' με τον Κανικόφσκι. Εκτός αποστολής για τους Ισραηλινούς ήταν ο 24χρονος εξτρέμ, Γιόνας Μαλέντε, ο οποίος είχε τραυματιστεί την προηγούμενη εβδομάδα, κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (4-3-3): Μισπάτι - Σαχάρ, Ναχμιάς (81' Νταβιντζάντα), Μπαλτάξα, Ρεβίβο - Πέρετς, Φαν Όφερεμ (76' Κάρτσεβ), Κανικόφσκι - Ντάβιντα (68' Μπίτον), Ζάχαβι (77' Τούργκεμαν), Μίλσον

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα