Μεντιλίμπαρ: «Στις 14 Μαρτίου θέλω να πάρω το δώρο της πρόκρισης για τα γενέθλιά μου»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για τα γενέθλιά του που είναι τις επόμενες ημέρες, τα πλάνα του αλλά και τους αγώνες του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε ενδιαφέρουσες ατάκες στη συνέντευξη Τύπου πριν από το Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ. Εκεί όπου στάθηκε και στο δώρο που θα ήθελε για τα γενέθλιά του, την πρόκριση των Πειραιωτών. Ειδικότερα είπε για:

Το ότι τη μέρα της ρεβάνς είναι τα γενέθλιά του και εάν περιμένει μισό δώρο: Καλησπέρα (στα ελληνικά). Ελπίζω το δώρο να έρθει στις 14 γιατί αυτό θα σημαίνει πώς θα έχει έρθει η πρόκριση. Χρειάζονται δύο καλά παιχνίδια. Στις 14 του μήνα θέλω να πάρω αυτό το δώρο.

Τη διαφορά Μακάμπι - Φερεντσβάρος: Βρισκόμαστε σε μία επόμενη φάση. Εμείς για να φτάσουμε εδώ χρειάστηκε να παίξουμε έναν προκριματικό που δεν είχε παίξει η Μακάμπι. Είναι μία ομάδα που έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της εδώ και αυτό θα πρέπει να το λάβουμε υπ' όψιν.

Tην αρνητική παράδοση με τις ομάδες του Ισραήλ: Υπάρχουν κάποιοι που εάν δεν το λέγαμε, εάν δεν το λέγατε εσείς εδώ, δεν θα το ξέρανε. Είναι λίγο οξύμωρο να λέμε πώς δεν είναι μεγαθήρια αλλά ο Ολυμπiακός δεν τους έχει αποκλείσει. Θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

 

Tα πλάνα του: Ναι είναι σχεδόν όλα αποφασισμένα αλλά απομένει μία προπόνηση ακόμα. Έχουμε αποφασίσει το πώς θα παίξουμε. (Αμέσως μετά ο Ρέτσος μετά από ερώτηση που του έγινε σχετικά τόνισε πώς δεν θέλει να μείνει σε εκείνον ή τον Κάρμο. Σημείωσε ότι «είμαστε όλοι έτοιμοι να παίξουμε και χαρούμενοι για το ροτέισον. Όλοι μπορούν να ανταποκριθούν»).

Tον Κιν και το ότι είναι πρώτη σεζόν ως προπονητής: Δεν νομίζω πώς αυτό είναι μειονέκτημα. Τα πηγαίνει πολύ καλά στην πρώτη του χρονιά ο Κιν. Η ομάδα του έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Επομένως πρέπει να νιώθει πολύ περήφανος για τη δουλειά του και την πρώτη του χρονιά ως προπονητής.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα