Ρέτσος: «Όνειρο όλων μας μία ευρωπαϊκή πορεία, θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας»

Ο Ρέτσος

bet365

Ο Παναγιώτης Ρέτσος ρωτήθηκε για την ευρωπαϊκή προοπτική του Ολυμπιακού, την εικόνα του, την παρουσία του κόσμου αλλά και τη συνέχεια.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Ρέτσος τόνισε για:

Το τι έχει αλλάξει: Καταρχήν καλησπέρα. Είμαστε σε ένα πολύ καλό mood η ομάδα. Και ατομικά στην καλύτερη κατάσταση. Έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θέλουμε να παίρνουμε νίκες. Πιστεύω πώς έχουμε δεθεί πολύ ως ομάδα και έχουν αλλάξει κάποια τακτικά κομμάτια. Είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε να μην δεχόμαστε γκολ και να βάζουμε.

Τον Κάρμο και τη συνεργασία τους: Στη χειμερινή περίοδο έγιναν κάποιες προσθήκες οι οποίες μας βοήθησαν αρκετά. Δε θέλω να σταθώ στον Κάρμο ή σε εμένα, αλλά όλοι όσοι έχουν αγωνιστεί σε αυτήν τη θέση έχουν δείξει ένα καλό πρόσωπο, έχουμε παίξει σχεδόν όλοι σε διαφορετικούς και δύσκολους αγώνες και είμαστε όλοι έτοιμοι να παίξουμε και είμαστε χαρούμενοι που γίνεται ροτέισον και κάποια παιδιά ξεκουράζονται και βοηθούν την ομάδα και βλέπουμε ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να ανταποκριθούν αυτήν τη στιγμή.

Το τι και εάν πρέπει να αλλάξει κάτι η ομάδα σχετικά με τους αγώνες με τη Φερεντσβάρος και τον κόσμο: Έχουμε ένα πλάνο και αυτό θέλουμε να ακολουθήσουμε. Ο κόσμος είναι ένας έξτρα παίκτης και πολύ σημαντικός. Δεν θα αλλάξουμε πράγματα. Αγώνα με τον αγώνα να βελτιώνουμε πράγματα. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Το εάν οι συνθήκες είναι ιδανικές για πορεία στην Ευρώπη: Εννοείται είναι ένα όνειρο όλων των παικτών μία ευρωπαϊκή πορεία. Και εμείς που ζούμε χρόνια στην Ελλάδα πάντα ελπίζαμε για κάτι πιο μεγάλο. Φέτος χωρίς να πω πολλά έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο και πολύ ταπεινά να πω έχουμε μία ευκαιρία και θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο όταν είμαστε εμείς καλά ψυχικά και σωματικά. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Την παρουσία του κόσμου και την αλλαγή του αγωνιστικού προσώπου στην Ευρώπη: Το παρελθόν δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Εμείς κοιτάμε το παρόν. Η ομάδα από πέρυσι έχει κάνει πολλές αλλαγές με προπονητές και παίκτες Έχει κρατήσει τα ίδια πρότυπα και θέλω για την Ευρώπη και για να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Έχουμε κάνει κάποιες αλλαγές. Να έχουμε τα πόδια μας στο έδαφος και να είμαστε έτοιμοι για τη δύσκολη συνέχεια που θα ακολουθήσει.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα