Όσερ Ντάβιντα στο Gazzetta: «Όπως νικήσαμε εμείς 4-1, έτσι μπορεί να το κάνει και ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς»

Νότης Χάλαρης
οσφπ

bet365

Ο βασικός εξτρέμ της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Όσερ Ντάβιντα αναφέρθηκε στο Gazzetta για τη μεγάλη νίκη του κλαμπ κόντρα στον Ολυμπιακό (4-1) αλλά τις σκέψεις του ενόψει της ρεβάνς.

Τεράστιο βήμα πρόκρισης έκανε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» η Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς επικράτησε με το ευρύ 4-1 του Ολυμπιακού και πλέον πάει με μεγάλο προβάδισμα στη ρεβάνς που θα γίνει στη Σερβία.

Ο Μίλσον έκοβε, ο Ζάχαβι έραβε και οι υπόλοιπη ομάδα «χόρευε» στους ρυθμούς του Ρόμπι Κιν, ο οποίος αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό, άντεξε στην πίεση μετά το 1-2 και πριν το 1-4 και κατάφερε να φύγει από το Φάληρο με ένα εντυπωσιακό σκορ.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που έκαναν ένα αρκετά καλό παιχνίδι ήταν και ο Όσερ Ντάβιντα, ο οποίος έπαιξε για 68' και με τη σειρά του έβαλε προβλήματα στην αμυντική γραμμή των Πειραιωτών.

Ο 23χρονος εξτρέμ μίλησε στο Gazzetta μετά το παιχνίδι, στάθηκε στην ατμόσφαιρα του γηπέδου αλλά και στα σημεία που κρίθηκε το ματς.

- Πες μου τα συναισθήματα σου μετά από μία τέτοια νίκη...

«Όντως είναι μία τεράστια νίκη. Είμαι πάρα πολύ καλά γιατί μπήκαμε σε ένα τόσο γεμάτο γήπεδο με καυτή ατμόσφαιρα από 35 χιλιάδες οπαδούς. Οι οπαδοί ήταν απίστευτοι. Στο 9' το σκορ ήταν ήδη 2-0 υπέρ μας κάτι που ήταν φανταστικό για εμάς αλλά πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι καθώς έχουμε και τη ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα και όπως καταφέραμε να κάνουμε εμείς το 4-1 σήμερα, μπορεί και εκείνος να κάνει το ίδιο στο επόμενο ματς. Να είμαστε οργανωμένοι στο άλλο παιχνίδι αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι φυσικά για αυτή τη νίκη».

- Ποιο ήταν ο μυστικός για αυτό το αποτέλεσμα;

«Είμαστε ομάδα. Και ως ομάδα δεν κοιτάμε ποτέ ποιος είναι ο αντίπαλος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να νικήσουμε κάθε ομάδα ανεξαρτήτως ποιο είναι το όνομα της και ποιους παίκτες έχει. Είμαστε δεμένοι, παίζουμε ο ένας για τον άλλον, είμαστε οργανωμένοι και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας».

- Ποιο ήταν το πλάνο που σας είπε ο Ρόμπι Κιν;

«Μόνο για το πρώτο ημίχρονο (γέλια). Δεν ήταν διαφορετικό από του πρωταθλήματος. Ίδιες πληροφορίες, το ίδιο build up και τρόπος παιχνιδιού όπως σε κάθε ματς. Και βέβαια ήθελε περισσότερη προσπάθεια γιατί παίζαμε εκτός έδρας και μπροστά σε παραπάνω από 30 χιλιάδες οπαδούς. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και μετά το 1-2, πιεστήκαμε από τον Ολυμπιακό αρκετά αλλά τους κρατήσαμε χωρίς πολλά σουτ και διατηρήσαμε το προβάδισμα».

- Για την ατμόσφαιρα από την εξέδρα;

«Οι φίλοι της Μακάμπι ήταν υπέροχοι και θεωρώ ότι αν παίζαμε τη ρεβάνς στο Ισραήλ, θα είχαμε παρόμοια ατμόσφαιρα με του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι επίσης εξαιρετικοί και προσπαθούσαν συνεχώς να σπρώξουν τους παίκτες της ομάδας τους και μου άρεσαν πολύ».

- Ενόψει τις ρεβάνς, ποιες είναι οι σκέψεις σου;

«Είναι σε ουδέτερη έδρα οπότε θα πρέπει είμαστε πιο συγκεντρωμένοι αλλά δεν θα παρουσιαστούμε διαφορετικοί. Θα κρατήσουμε τον ίδιο... δρόμο και να παρουσιάσουμε το ίδιο αποτέλεσμα»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα