ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια έφτασε τις 53 ευρωπαϊκές συμμετοχές και «έπιασε» τον Αθανασιάδη

ΠΑΟΚ: Ο Βιεϊρίνια έφτασε τις 53 ευρωπαϊκές συμμετοχές και «έπιασε» τον Αθανασιάδη

γ

bet365

Ο Βιεϊρίνια που θα ξεκινήσει βασικός για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ θα μετρά πλέον 53 εκτός συνόρων εμφανίσεις με τον Δικέφαλο και βρίσκεται στη 2η θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Κλάους Αθανασιάδη.

Στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ γα την αποψινή (14/3) ρεβάνς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Βιεϊρίνια και αυτόματα ο «κάπτεν» της ομάδας θα καταγράψει την 53η ευρωπαϊκή του συμμετοχή με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ετσι θα «πιάσει» τον Κλάους Αθανασιάδη στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας καθώς και εκείνος μετρά 53 αντίστοιχες εμφανίσεις, ενώ στην κορυφή της βρίσκεται ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης με 60.

Ο 37χρονος μπακ-χαφ έπαιξε για πρώτη φορά εκτός των συνόρων με τον ΠΑΟΚ στις 20 Αυγούστου του 2009 και στο τότε 1-1 που παραχώρησαν οι Θεσσαλονικείς στην ολλανδική Χέρενφεν, σε ένα ματς μάλιστα όπου και έδωσε την ασίστ για το τέρμα του Βλάνταν Ιβιτς. Συνολικά σε ευρωπαίκά παιχνίδια του club μετρά 10 γκολ και επτά τελικές πάσες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα