ΠΑΟΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών του Conference League

ΠΑΟΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών του Conference League

paok_ecl

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα μάθει την Παρασκευή (15/3) τον αντίπαλο του στα προημιτελικά του Conference League και γνωρίζει ήδη τις μέρες των δυο αγώνων.

Μεγάλη ανατροπή και σπουδαία πρόκριση για τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε φανταστικό παιχνίδι στη ρεβάνς της ήττας από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο «Μάξιμιρ», πήρε τη νίκη με 5-1 και εξασφάλισε τη θέση της στα προημιτελικά της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν την Παρασκευή (15/3) στις 15:00 τόσο τον αντίπαλο τους στους «8» όσο και τις διασταυρώσεις, ενώ ήδη γνωρίζουν τις ημερομηνίες των δυο αγώνων της επόμενης φάσης.

Ο πρώτος προημιτελικός θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 18/4. Οι έδρες θα προκύψουν από την κλήρωση της Παρασκευής που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα