Conference League: Ο Ολυμπιακός με Φενερμπαχτσέ και ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη Μπριζ!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στους «8» του Europa Conference League

bet365

Ο Ολυμπιακός θα βρει απέναντί του την τουρκική ομάδα ενώ ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη βελγική Μπριζ για την προημιτελική φάση του Conference League. Στις 11 και 18 Απριλίου οι δυο προημιτελικοί.

Τους αντιπάλους τους για την προημιτελική φάση του Conference League πληροφορήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός θα βρει ως αντίπαλο τη Φενερμπαχτσέ, ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με τη Μπριζ.

Ως προς τις διασταυρώσεις για τη συνέχεια ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει τη Φενέρ θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Αστον Βίλα - Λιλ και ο ΠΑΟΚ εάν προκριθεί με τον νικητή του Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα. Ο πρώτος προημιτελικός θα διεξαχθεί στις 11 Απριλίου και ο δεύτερος στις 18 του μήνα. Ο πρώτος ημιτελικός είναι προγραμματισμένος για τις 2 Μαΐου και ο δεύτερος για τις 9 του μήνα. Ο τελικός θα διεξαχθεί στην OPAP Arena στις 29 Μαΐου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των «8» του Conference League

Μπριζ - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε

Άστον Βίλα - Λιλ

Βικτόρια Πλζεν - Φιορεντίνα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα