ΠΑΟΚ: Οπαδοί του Δικεφάλου άνοιξαν πανό για τα Τέμπη έξω από το Ευρωκοινοβούλιο

ΠΑΟΚ: Οπαδοί του Δικεφάλου άνοιξαν πανό για τα Τέμπη έξω από το Ευρωκοινοβούλιο

ΠΑΟΚ

bet365

Δικαίωση για τα θύματα των Τεμπών ζήτησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανοίγοντας ένα πανό μπροστά από το Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΠΡΙΖ: Σταύρος Σουντουλίδης.

Πανό για τα θύματα των Τεμπών άνοιξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά που βρίσκονται στο Βέλγιο για το μεγάλο παιχνίδι της ομάδας του Ρασβάν Λουτσέσκου με την Μπριζ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των προημιτελικών του Conference League, έδωσαν το «παρών» στο Ευρωκοινοβούλιο των Βρυξελλών.

Περίπου 600-700 οπαδοί του ΠΑΟΚ σταμάτησαν στις Βρυξέλλες και συγκεντρώθηκαν έξω από το Ευρωκοινοβούλιο, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ των οικογενειών των 57 θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.

«Καμία ειρήνη χωρίς δικαιοσύνη» φώναζαν μεταξύ άλλων οι φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ ακούστηκαν συνθήματα και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και τις κυβέρνησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα