Ολυμπιακός: Φουλ της ανάλυσης μέσω βίντεο για την Αστον Βίλα από τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Η Αστον Βίλα

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός αφιέρωσε από μέρους του αρκετή ώρα στο να αναλύσει προς τους παίκτες του Ολυμπιακού την Αστον Βίλα με βάση τα τελευταία της αγωνιστικά δείγματα.

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε δώσει μέσω των δηλώσεών του το στίγμα του για τον σπουδαίο αγώνα της Πέμπτης για τον Ολυμπιακό με την Αστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Conference League. «Είναι μία ομάδα που παίζει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και είναι 4η, αυτό από μόνο του δείχνει ότι είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Έχουμε μεγάλο σεβασμό και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς, όμως σεβόμαστε όλους μας τους αντιπάλους, όπως και τη Λαμία. Έχουμε πιθανότητα για να νικήσουμε.

Είναι ένα σημαντικό ματς και έχουμε πιθανότητα να παίξουμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό που θα γίνει στην Αθήνα. Θα δουλέψουμε πολύ για να το πετύχουμε. Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι η Άστον Βίλα, όποιο λάθος κάνεις μπορεί να το πληρώσεις ακριβά, για αυτό και θα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας. Η Άστον Βίλα είναι μία ομάδα η οποία χωρίς να έχει κάποια ιδιαίτερη κατοχή της μπάλας μπορεί να πάει το σκορ στο 2-0 όπως έκανε στο προηγούμενο ματς, όμως με τον ίδιο τρόπο μπορεί και να δεχτεί γκολ».

Είναι σαφές ότι ο Βάσκος προπονητής εστιάζει και στα 2 παιχνίδια που έδωσε η Αστον με τη Λιλ στο Conference League αλλά και στις τελευταίες χρονικά εμφανίσεις της στη Premier League. Και δίνει βάρος σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού της. Από την πίεση που ασκεί μέχρι τις στατικές φάσεις ή τα γκολ που δέχεται και ενώ φυσικά δεν πρόκειται να καταπιαστεί με τις ενδεχόμενες απουσίες της. Ασχολείται με το παιχνίδι σαν να ήταν... πάνοπλη η Αστον Βίλα.

Ο ίδιος ο Μεντιλίμπαρ πάντως δείχνει να έχει κατασταλάξει εδώ και μέρες στο τι πρόκειται για κάνει για τον αγώνα (χωρίς να έχει άγχος αλλά να είναι ήρεμος και σίγουρος για την ομάδα του), για τον οποίο πιστεύει πώς ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει. Είναι φυσικά σημαντικό ότι ξέρει καλά τον Ουνάι Έμερι, τον τεχνικό της Αστον Βίλα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα