Ολυμπιακός: Με «σύμμαχο» τον κόσμο του σε ένα ακόμα παιχνίδι στην Αγγλία 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού με τη Γουεστ Χαμ

bet365

Περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι των Πειραιωτών θα ταξιδέψουν στην Αγγλία για να βρεθούν δίπλα στο σύνολο του Μεντιλίμπαρ για τον ιστορικό αγώνα με την Αστον Βίλα.

Για άλλη μία αναμέτρηση στην Αγγλία ο Ολυμπιακός θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου του. Περισσότεροι από 2.000 φίλαθλοι (περίπου 2.200) θα βρεθούν στο Villa Park το βράδυ της Πέμπτης προκειμένου να στηρίξουν ξανά την αγαπημένη τους ομάδα στον πλέον ιστορικό αγώνα με την Αστον Βίλα για τα ημιτελικά του θεσμού του Conference League. Μάλιστα έχει οργανωθεί και αυθημερόν εκδρομή για τον κόσμο για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για αυτήν την περίσταση της αναμέτρησης με την αγγλική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός είχε τη στήριξη των οπαδών του και με τη Γουέστ Χαμ (στην ήττα με 1-0) ενώ στη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία μόνο στην Κωνσταντινούπολη δεν είχε τον κόσμο του μαζί του (όπως κόσμο δεν είχε και η Φενέρ στο γήπεδο Καραϊσκάκη). Φυσικά έχει βιώσει σε δύο περιπτώσεις την... απόλυτη αποθεωτική υποδοχή μετά την επιστροφή του. Και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά και με τη Φενέρ (μετά την πρόκρισή του στην Κωνσταντινούπολη που τον οδήγησε στις 4 κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης του Conference League).

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα