Άστον Βίλα: Οι σημειώσεις του Έμερι στα αποδυτήρια της ομάδας

emery_villa_1

bet365

Μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια της Άστον Βίλα αποκαλύπτει τις σημειώσεις του Ουνάι Έμερι προς τους ποδοσφαιριστές του, σε ένα δείγμα της γενικότερης φιλοσοφίας του.

Άστον Βιλα και Ολυμπιακός δίνουν την πρώτη μάχη για τα ημιτελικά του Conference League, με τους Άγγλους να υποδέχονται τους «ερυθρόλευκους» στο κατάμεστο «Villa Park». Αμφότερες οι ομάδες φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για την παρουσία τους στον ευρωπαϊκό τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, με τους δυο προπονητές να καταστρώνουν το πλάνο τους για να εξουδετερώσουν τον αντίπαλο.

Στην περίπτωση της Άστον Βίλα μάλιστα μια φωτογραφία από τις σημειώσεις του Ουνάι Έμερι κάνει τις τελευταίες μέρες τον γύρο των social media, δίνοντας μια γενική εικόνα γύρω από τις σκέψεις του Ισπανού τεχνικού.

«Συνεχίστε να είστε συνεπείς, να επιβάλλετε το παιχνίδι μας, να παίξετε προσωπικότητα και να είστε συγκεντρωμένοι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Έμερι στον πίνακα που δεσπόζει στα αποδυτήρια, ενώ υπογραμμίζει λέξεις κλειδιά όπως σεβασμός, φιλοδοξία, ευφυία. Στο αγωνιστικό πλάνο ο Έμερι φαίνεται πως ποντάρει στην επιθετικότητα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, με την πειθαρχία και την ένταση να σημειώνονται με τη σειρά τους στο game plan.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία φαίνεται να έχει τραβηχτεί πριν από τον αγώνα κόντρα στη Μπόρνμουθ στις 21 Απριλίου, όπου οι Villans πήραν τελικά τη νίκη με 3-1. Παράλληλα ο Έμερι πριν από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό τόνισε:

«Το πρώτο βήμα, σύμφωνα με την εμπειρία μου για να είμαι νικητής, είναι να σεβόμαστε τον αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε ένας ταπεινός γίγαντας. Πέρυσι πανηγυρίσαμε με ένα υπέροχο πάρτι που τερματίσαμε έβδομοι. Και τώρα στοχεύουμε στην τέταρτη θέση, υποθέτοντας πως έχουμε κλειδώσει την πρόκρισή μας στο Europa League της επόμενης σεζόν

Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Αλλά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι πρέπει να απολαμβάνουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές, αλλά ποτέ να μην είμαστε απογοητευμένοι ή αρνητικοί. Το έργο μόλις ξεκίνησε.

Απολαύστε τον τρόπο. Πριν από σαράντα δύο χρόνια, εσείς και οι γονείς και οι παππούδες σας ονειρευτήκατε μαζί με έναν ευρωπαϊκό τελικό. Πολλοί νεαροί οπαδοί της Βίλα δεν είδαν ποτέ τέτοιες βραδιές. Αλλά πάντα κράτησαν την πίστη τους. Ας το κάνουμε ξανά για εμάς και για αυτούς.

Αστον Βιλα

Πηγή: Sportsbible

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα