Ολυμπιακός: Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη

«Δεν χάνει την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες της Άστον Βίλα»

bet365

Ο Ουνάι Έμερι έκανε update για την κατάσταση του Εμιλιάνο Μαρτίνες ενόψει της ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Γιούρι Τίλεμανς.

Στη ρεβάνς του Φαλήρου έχουν στρέψει το βλέμμα τους στο στρατόπεδο της Άστον Βίλα. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Βίλα Παρκ» στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των ημιτελικών του Conference League οι Villans σκέφτονται ήδη τα δύο επόμενα παιχνίδια, απέναντι στην Μπράιτον και στους «ερυθρόλευκους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Έτοιμος όπως όλα δείχνουν ο Μαρτίνες, «τρέχει» ο Τίλεμανς

Μεγάλο ερώτημα εξακολουθεί να είναι για την Άστον Βίλα η κατάσταση, τόσο του Εμιλιάνο Μαρτίνες, όσο και του Γιούρι Τίλεμανς. Για τον πρώτο φαίνεται πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα, καθώς ο τραυματισμός του απέναντι στην Τσέλσι δεν ήταν τόσο σοβαρός. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας μοιάζει να έχει ξεπεράσει ήδη το θέμα που είχε και όπως τόνισε ο Έμερι, δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Μπράιτον, κάτι που σημαίνει ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι απόλυτα έτοιμος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό.

«Αύριο είναι η μέρα κλειδί. Εάν δεν νιώσει καμία περαιτέρω ενόχληση, χωρίς να πάρουμε κάποιο ρίσκο, τότε θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Μπράιτον», δήλωσε ο Έμερι για τον Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Όσον αφορά τον Βέλγο χαφ, η κατάσταση του θα εκτιμάται από μέρα σε μέρα. Το πιθανότερο είναι ο Τίλεμανς να μην προλάβει το παιχνίδι με τους «γλάρους», χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα τη ρεβάνς του Φαλήρου. Ο Βέλγος γλίτωσε τα χειρότερα όπως αποδείχθηκε από τις εξετάσεις και αναμένεται να «τρέξει» και να προσπαθήσει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να αγωνιστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Θα έχουμε μια ακόμη προπόνηση. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όσον αφορά εκείνους που αγωνίστηκαν με τον Ολυμπιακό και εκείνους που απουσιάζουν. Μέχρι και την τελευταία προπόνηση πριν από την Μπράιτον είναι αδύνατον να γνωρίζουμε περισσότερα πράγματα», τόνισε κλείνοντας ο Έμερι.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα