Ντιαμπί: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα με τον Ολυμπιακό»

Ντιαμπι

bet365

Ο εξτρέμ της Άστον Βίλα και σκόρερ στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, Μούσα Ντιαμπί, έστειλε το μήνυμα του για τη ρεβάνς του Φαλήρου μέσω Social Media.

O Ολυμπιακός μετά τον θρίαμβο του Μπέρμινγκχαμ κρατάει στα χέρια του το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League, καθώς καλείται να διαχειριστεί στην έδρα του προβάδισμα δυο γκολ. Φυσικά δεν θα είναι εύκολη η αποστολή του κόντρα στην Άστον Βίλα, η οποία είναι μια «ανάσα» από την εξασφάλιση της 4ης θέση της Premier League, η οποία οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο ακραίος επιθετικός των Villans, Μούσα Ντιαμπί, έκανε ανάρτηση στα Social Media ενόψει της ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και έγραψε: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη. Θα παλέψουμε στον επαναληπτικό, όλοι μαζί».

Ο διεθνής Γάλλος εξτρέμ μετράει 51 εμφανίσεις μέσα στη σεζόν υπό τις οδηγίες του Ουνάι Έμερι, έχει σκοράρει δέκα γκολ και οκτώ ασίστ. Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό ο 24χρονος winger είχε δώσει ασίστ στο γκολ του Γουότκινς και είχε βρει δίχτυα για την προσωρινή ισοφάριση.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα