Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Ο Μαρτίνες...αγνόησε το Conference League σε ερώτηση για τα όνειρά του στη σεζόν

«Δεν χάνει την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες της Άστον Βίλα»

bet365

Λίγες ώρες πριν τον κρίσιμο ευρωπαϊκό ημιτελικό της Άστον Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες... αμέλησε να συμπεριλάβει την κατάκτηση του Conference League στους στόχους του για τη φετινή σεζόν.

Η Άστον Βίλα καλείται να... ανέβει ένα βουνό στο «Γ. Καραϊσκάκης» αν θέλει να διεκδικήσει μετά από χρόνια ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Πάντως, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες... αμέλησε να συμπεριλάβει το ενδεχόμενο του τελικού και του τίτλου στα όνειρά του για τη φετινή σεζόν.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (09/05) στο ESPN της πατρίδας του, ο Αργεντινός τερματοφύλακας αγνόησε πλήρως το Conference League και το έβαλε επιδεικτικά χαμηλότερα στη ζυγαριά του σε σχέση με το Champions League και τις υποχρεώσεις του με την Αλμπισελέστε.

«Θέλω να πηγαίνω βήμα-βήμα. Πρώτα ονειρεύομαι να προκριθούμε την Άστον Βίλα στο επόμενο Champions League κι έπειτα σκέφτομαι το Copa America με την Αργεντινή. Δεν μου αρέσει να προσπερνάω βήματα, θα το αντιμετωπίσω σαν να ήταν το πρώτο μου Copa America», είπε ο Μαρτίνες, δίχως να αναφέρει πουθενά κάτι σχετικό με την επιθυμία του να πανηγυρίσει με τους Villans έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα