Τελικός Conference League: Η Φιορεντίνα θα στήσει γιγαντοοθόνες για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Φιορεντίνα

bet365

Η Φιορεντίνα για να καλύψει τις ανάγκες του κόσμου της για τον τελικό του Conference League ετοιμάζεται για να έχει γιγαντοοθόνες στην πόλη την ημέρα του τελικού.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ στην Ιταλία, την ημέρα του τελικού του Conference League ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ολυμπιακό (29 Μαϊου στην OPAP Arena), θα υπάρχουν γιγαντοοθόνες στους δρόμους της Φλωρεντίας για όσους δεν καταφέρουν να βρουν εισιτήριο για το παιχνίδι αυτό. Μία κίνηση από μεριάς της Φιορεντίνα που αναμφίβολα θα βοηθήσει.

Οι «Βιόλα» θέλουν να δώσουν τη δυνατότητα στον κόσμο τους να δει το παιχνίδι από γιγαντοοθόνες. Στη Φλωρεντία θα στηθούν γιγαντοοθόνες για όσους δεν θα μπορούν να βρεθούν στον τελικό της Αθήνας. Ανοιχτό θα είναι και ένα sports bar της ομάδας. Με αυτόν τον τρόπο όποιοι φίλοι της Φιορεντίνα μείνουν στην Ιταλία θα μπορούν να δουν τον μεγάλο τελικό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα