Ξεσηκωμός στην Φλωρεντία για τον τελικό με Ολυμπιακό: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η πώληση εισιτηρίων

Newsroom
Ultras-fiorentina

bet365

Το πανό «Όλοι στην Αθήνα» κάνουν πράξη οι φίλοι της Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference με τον Ολυμπιακό.

Στο τελευταίο παιχνίδι της Φιορεντίνα για την Serie A κόντρα στην Μόντσα στην Curva Fiesole ανέβηκε ένα πανό που έγραφε «Tutti Ad Atene», το οποίο στα ελληνικά σημαίνει «Όλοι στην Αθήνα» και αφορούσε τον τελικό του Europa Conference με τον Ολυμπιακό. Βλέπετε, τα πρώτα μηνύματα που είχαν έρθει λόγω των οικονομικών και όχι μόνο δυσκολιών, δεν ήταν και τόσο ενθαρυντικά για την προπώληση των εισιτηρίων.

Φαίνεται όμως πως τα δημοσιεύματα που ήθελαν μόλις 3.000 οπαδούς των «βιόλα» να κάνουν το ταξίδι στην Ελλάδα, να μην επιβεβαιώνονται. Και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από την Ιταλία, καθώς μέχρι χθες η Φιορεντίνα είχε ήδη διαθέσει συνολικά 4.500 από τα 8.000 εισιτήρια που είχε στην διάθεσή της.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως από αύριο ξεκινάει η ελεύθερη διάθεσή τους, καθώς μέχρι χθες αυτή αφορούσε κατόχους διαρκείας και συγκεκριμένες κατηγορίες. Πλέον θα μπορεί να αγοράσει όποιος θέλει, αρκεί να έχει ανανεωμένη την κάρτα φιλάθλου του μέχρι τις 15 Μαΐου.

Κάπου εδώ όμως ξεκινάνε τα προβλήματα για τους οπαδούς της Φιορεντίνα, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, δεν υπάρχουν διαθέσιμα τσάρτερ για τους μεταφέρουν στην Αθήνα και αναζητείται λύση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα