Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Και από το Mega ο τελικός του Conference League

Newsroom
Ολυμπιακός

bet365

Το Mega εξασφάλισε τα δικαιώματα της μετάδοσης του ιστορικού τελικού του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα, ο οποίος θα μεταδοθεί σε παράλληλη μετάδοση με την Cosmote TV.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του CNN Greece, η Cosmote TV, η οποία έχει τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης όλων των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA, συμφώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA για τη μετάδοση του ιστορικού τελικού του Europa Conference League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μάϊου στην Αθήνα μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, η Cosmote TV ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο να μεταδοθεί ο εν λόγω τελικός και από κάποιο ελεύθερο κανάλι κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με προσωπικές του ενέργειες φρόντισε το κανάλι του να να αρπάξει την ευκαιρία και εξασφαλίζει τα δικαιώματα, χωρίς να έχει γίνει - προς το παρόν τουλάχιστον - το ποσό που θα καταβάλλει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα