Φιορεντίνα - Νάπολι: Ολική ανατροπή για την αντίπαλο του Ολυμπιακού μέσα σε δύο λεπτά (vids)

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φιορεντίνα, κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με το υπέρ της 2-1, κάνοντας την ανατροπή κόντρα στη Νάπολι μέσα σε δύο λεπτά.

Με τον καλύτερο τρόπο πήγε στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο, η αντίπαλος του Ολυμπιακού για τον τελικό του Conference League, Φιορεντίνα καθώς κατάφερε να... επιστρέψει από το εις βάρος της 0-1 κόντρα στη Νάπολι.

Συγκεκριμένα, ο Ραχμάνι αιφνιδίασε τους «βιόλα» καθώς με κεφαλιά νίκησε την αντίπαλη άμυνα και τον πορτιέρε της Φιορεντίνα, κάνοντας το 0-1 για τη Νάπολι.

Μετά από ένα «μουδιασμένο» 20λεπτο, η Φιορεντίνα άρχισε να «μπαίνει» στο παιχνίδι και στο 40ο λεπτό, βρήκε την απάντηση με εντυπωσιακό τρόπο. Ο Μπιράγκι ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ και με ένα εξαιρετικό πλασέ νίκησε τον Μέρετ για το 1-1.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν έμειναν μόνο στην ισοφάριση, καθώς δύο λεπτά μετά, οι επιθετικοί της Φιορεντίνα πίεσαν την άμυνα της Νάπολι, ο Πολιτάνο έκανε το λάθος, ο Εντζολά πήρε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και με υπέροχο πλασέ έκανε το 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα