ΠΑΟΚ: Πρόστιμο από την UEFA και απαγόρευση στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν

ΠΑΟΚ: Πρόστιμο από την UEFA και απαγόρευση στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ από την UEFA και απαγόρευση στο πρώτο εκτός έδρας της νέας σεζόν

bet365

Η UEFA ανακοίνωσε πως επιβλήθηκε στον ΠΑΟΚ πρόστιμο, αλλά απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς της νέας σεζόν εξαιτίας όσων συνέβησαν στον εντος έδρας αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μ' ένα πρόστιμο ύψους 30 χιλ. ευρώ και την απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στο πρώτο εκτός έδρας ματς που θα παίξει σε διοργάνωση της UEFA τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στον εντός έδρας αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα.

Πιο συγκεκριμένα, οι λόγοι των ανωτέρων ποινών ήταν η ύπαρξη προβοκατόρικου μηνύματος πολιτικής φύσης, η έλλειψη βοήθειας που παρείχαν οι υπάλληλοι υποδοχής στους Βέλγους ταξιδιώτες, οι «ενοχλήσεις» που προκάλεσαν οι οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» αλλά και οι δράσεις τους που προκάλεσαν ζημιές.

Τα παραπάνω έκανε γνωστά με ανακοίνωσή της η UEFA στην επίσημη ιστοσελίδα της, όπου προσέθεσε και τον ΠΑΟΚ στην λίστα με τις ομάδες που έχουν κάποια τιμωρία σε ισχύ.

timoriapaok

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα