Μ' ένα όνειρο τρελό: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τον Ολυμπιακό έρχεται την Τρίτη!

Μ' ένα όνειρο τρελό: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τον Ολυμπιακό έρχεται την Τρίτη!

Θάνος Σαρρής
Με ένα όνειρο τρελό: Το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη βραδιά της ιστορίας του στην Ευρώπη και το Gazzetta, με ένα ξεχωριστό ντοκιμαντέρ, συνδέει το παρελθόν με το παρόν!

Το ματς του Ολυμπιακού με τη Φενέρ στην Τουρκία είχε μόλις τελειώσει, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν μια τρομερή πρόκριση στα πέναλτι. Ο Γιώργος Μασούρας, ένας ποδοσφαιριστής που καταλαβαίνει όσο λίγοι τον σύλλογο στον οποίο βρίσκεται, έκανε μια δήλωση που άγγιξε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού: «Είναι πραγματικά τόσο μεγάλη επιτυχία. Ήταν για όλα αυτά τα χαμένα παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο 90’. Για τον αποκλεισμό από τους ομίλους από τον Τζέραρντ. Για το Ριαθόρ στο 90’, για τον αποκλεισμό από τη Γιουβέντους εννοείται, για τη Μέταλιστ, για τη Γουλβς. Όλα αυτά τα παιχνίδια ήρθαν μαζεμένα εδώ και πραγματικά χάρηκα πολύ και νιώθω τυχερός που ανήκω στη γενιά που έφτασε στους "4"».

Η δήλωση αυτή, έδωσε το έναυσμα για το μεγάλο ντοκιμαντέρ του Gazzetta για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού μέχρι τον τελικό του Europa Conference League! Ένα ντοκιμαντέρ που συνδέει το παρελθόν με το παρόν, μέσα από τη διήγηση ανθρώπων που έχουν τα έχουν ζήσει αμφότερα.


Ένα ντοκιμαντέρ με μαρτυρίες από τις έδρες που έγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός φέτος, μέσα από τα λόγια εκείνων που την έζησαν. Παράλληλα, εξηγεί πώς η ομάδα του Μεντιλίμπαρ βρήκε φέτος αυτό το «κλικ» που της έλειπε στην Ευρώπη, καθώς και το σημείο-κλειδί για το ατσάλωμα και την επίθεση μέχρι το τέλος.

«Μ' ένα όνειρο τρελό». Έρχεται την Τρίτη στις 11.00 στο κανάλι του Gazzetta στο YouTube.

Δείτε το trailer και μείνετε συντονισμένοι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα