Τελικός Conference League: Οι αλλαγές εντός και εκτός «OPAP Arena»

opap arena

bet365

Δείτε τις αλλαγές που έχει κάνει η UEFA εντός και εκτός «OPAP Arena» ενόψει του τελικού του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Η «OPAP Arena» είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Conference League! Την Τετάρτη (28/5) ο Ολυμπιακός και η Φιορεντίνα θα αναμετρηθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 22:00 και η UEFA έχει κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές στο «παλάτι» της ΑΕΚ.

Εδώ και μέρες έχει καλυφθεί η πινακίδα της «OPAP Arena», με μια που γράφει «Athens Final 2024», το εσωτερικό του γηπέδου έχει «ντυθεί» στα πράσινα, στο χρώμα της τρίτης διοργάνωσης της UEFA, ενώ έχουν καλυφθεί και οι πυλώνες με τους θρύλους του Δικεφάλου.

Θυμίζουμε πως έχουν γίνει αλλαγές και στα αποδυτήρια, με τον Ολυμπιακό να έχει πάρει αυτά που χρησιμοποιεί η Ένωση στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα