Τελικός Conference League: Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στην OPAP Arena

osfp

bet365

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον μεγάλο τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα, κάνοντας την τελευταία προπίονηση στην OPAP Arena.

Των Δημήτρη Τομαρά και Νότη Χάλαρη

Όλα έτοιμα για την ιστορική στιγμή του Ολυμπιακού καθώς για πρώτη φορά στα χρονικά θα αγωνιστεί σε τελικό ευρωπαϊκό διοργάνωσης και συγκεκριμένα στο Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα (29/05, 22:00).

Μετά τη συνέντευξη Τύπου όπου μίλησαν ο Μεντιλίμπαρ, ο Τζολάκης και ο Τσικίνιο, οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση στην OPAP Arena όπου ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία τους για το μεγάλο ραντεβού.

Η προπόνηση ξεκίνησε με μία ομιλία του Μεντιλίμπαρ όπως συνέβη και στην ανοιχτή προπόνηση στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη Πέμπτη (23/05) και στη συνέχεια οι παίκτες δουλέψαν στην κατοχή και τρία γκρουπ.

Έπειτα από μερικές ασκήσεις φυσικής κατάστασης, η ομάδα χωρίστηκε σε δύο ομάδες κάνοντας σε κλειστό χώρο, παιχνίδι κατοχής, με συνεχή ροτέισον στους παίκτες που βρίσκονται εκτός των ορίων.

Η μία ομάδα με τα μπλε «φανελάκια» ήταν οι: Μασούρας, Ρίτσαρντς, Καρβάλιο, Κάρμο, Ιμπόρα, Ελ Καμπί, Κίνι, Γιόβετιτς, Έσε, Ρέτσος και η άλλη, χωρίς, ήταν: Ροντινέι, Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης, Ποντένσε, Όρτα, Ορτέγα, Ντόι, Ελ Αραμπί, Αποστολόπουλος.

Ο Μεντιλίμπαρ έδινε συνεχώς οδηγίες για τον τρόπο που μεταφερόταν η μπάλα και τις λύσεις που έβρισκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού υπό πίεση. Παράλληλα, δούλεψε και το κομμάτι της συγκέντρωσης καθώς εκείνος έριχνε την μπάλα για να αρχίσει το παιχνίδι. Ακολούθησαν σουτ στην εστία από όλους τους παίκτες, με τους τερματοφύλακες να κάθονται στην εστία εναλλάξ.

Τέλος, οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα διπλό και πάλι σε μικρό χώρο, με την ομάδα χωρίς «φανελάκια» να επικρατεί με 3-1 όπου σκόραραν οι Γιόβετιτς, Ελ Αραμπί και Καρβάλιο ενώ με τα φανελάκια, σκόραρε ο Ποντένσε. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ελεύθερα σουτ και τελειώματα με σέντρα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα