Φουστέρ για τελικό του Conference League: «Πάμε Ολυμπιακάρα μου» (vid)

Newsroom
Ο Νταβίντ Φουστέρ

bet365

Ο Νταβίντ Φουστέρ δεν θα μπορέσει να είναι στον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα, αλλά με μήνυμά του έδωσε τις καλύτερες ευχές στους Πειραιώτες εν' όψει του σπουδαίου αγώνα.

Μεγάλη βραδιά η αυριανή (Τετάρτη) για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να αγωνίζονται κόντρα στην Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, ένας τελικός που θα διεξαχθεί στην OPAP Arena. Ο Νταβίντ Φουστέρ ήταν ανάμεσα στις δόξες του παρελθόντος που ήταν προσκεκλημένος από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ισπανός ωστόσο δεν θα μπορέσει να βρίσκεται στο σπουδαίο αυτό παιχνίδι, αλλά με μήνυμά του ευχήθηκε τα καλύτερα στους Πειραιώτες αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Γεια σου οικογένεια του Ολυμπιακού. Θα ήθελα αύριο να είμαι εκεί, αλλά τελικά δεν μπορώ. Αλλά η καρδιά και το πνεύμα μου θα είναι μαζί σας. Έχετε δείξει απίστευτη δύναμη και προσήλωση σε όλο το τουρνουά. Παίξτε με πάθος ξανά και ξέρετε πως όλοι οι οπαδοί σας θα ζητωκραυγάζουν για εσάς. Καλή τύχη στον τελικό και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Μέχρι τέλους. Τις καλύτερες ευχές μου και πάμε Ολυμπιακάρα μου»

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα