Τελικός Conference League: Ο μικρός Γιαννάκης στη Νέα Φιλαδέλφεια ενόψει του Ολυμπιακού - Φιορεντίνα

Newsroom
Μικρός Γιαννάκης - Νέα Φιλαδέλφεια

bet365

Ο μικρός Γιαννάκης βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια και την «OPAP Arena] για να δώσει το παρών στον τελικό του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να μαζεύονται έξω από την «OPAP Arena» ενόψει του τελικού του Conference League, αλλά δεν είναι οι μόνοι που θα στηρίξουν τους ερυθρόλευκους απέναντι στην Φιορεντίνα.

Μαζί τους βρέθηκε και ο μικρός Γιαννάκης, ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα μετά από ειδική πρόσκληση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ που αποτελεί σύμβολο πλέον του υγιούς αθλητισμού στη χώρα μας είχε δώσει το παρών λίγες μέρες νωρίτερα και στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 επί του Άρη.

Μικρός Γιαννάκης

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα