Τελικός Conference League: Πού θα παρακολουθήσετε live το Ολυμπιακός - Φιορεντίνα

Newsroom
Αφίσα με την ομάδα του Ολυμπιακού στην πλατεία Κοτζιά

bet365

Δείτε από ποιες πηγές μπορείτε να παρακολουθήσετε live απόψε τον τελικό του Conference League μεταξύ του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα, που αρχίζει στις 22.00 στην OPAP Arena.

Από τρεις βασικές «πηγές» μπορούν σήμερα οι φίλαθλοι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά παγκοσμίως, να παρακολουθήσουν τον τελικό Ολυμπιακός – Φιορεντίνα, του τρίτου κατά σειρά Conference League. Aπό τη συνδρομητική Cosmote TV, το κανάλι της Cosmote TV ελεύθερα στο YouTube και το ΜEGA Channel.

Με Μαυρογενίδη η εκπομπή της Cosmote TV

Στην Cosmote TV τρεις ώρες πριν από τη σέντρα του τελικού οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στην εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final» (19.00, Cosmote Sport 1HD & YouTube) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη. Καλεσμένος θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και προπονητής της ομάδας νέων, Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Η εκπομπή θα επιστρέψει στις 00.30 (Cosmote Sport 1HD) μετά τη λήξη του τελικού. Η περιγραφή του σπουδαίου τελικού θα γίνει από τον Γιώργο Θαναηλάκη, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών Cosmote Sport (Λάμπρος Μπαλάφας, Μιχάλης Τσόχος, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου, Μανώλης Σπανόπουλος, Δημήτρης Ξαρλής, Χρήστος Κυριαζής, Ανδρέας Σερεβέτας, Πάρης Τσελεπίδης) θα μεταφέρουν με ρεπορτάζ και σχόλια την ατμόσφαιρα όπου... μυρίζει τελικός!


Το αθλητικό team του MEGA Channel θα μεταφέρει από νωρίς τον παλμό της ποδοσφαιρικής γιορτής με ειδικές εκπομπές πριν το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού στην «OPAP Arena». Μετά την απονομή, ακολουθεί η post game εκπομπή.

O Κώστας Βερνίκος τον τελικό το 2004 και του 2024!

Τον τελικό θα περιγράψουν για το MEGA ο Κώστας Βερνίκος o οποίος είχε μεταδώσει για την ΕΡΤ και τον τελικό Ελλάδα – Πορτογαλία το 2004 και ο Αντώνης Κατσαρός. Παναγιώτης Περπερίδης, Γιώργος Χελάκης, Αντώνης Καρπετόπουλος και Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, Νίκος Κώτσης και Γιώργος Νοικοκύρης θα στηρίξουν με σχόλια και ρεπορτάζ την εκπομπή πριν και μετά τον τελικό. Στην αρχισυνταξία της παραγωγής θα είναι ο Γιώργος Μαζιάς και ο Δήμος Μπουλούκος.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα