Τελικός Conference League: Φίλοι του Ολυμπιακού άφησαν στεφάνι στη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη

Μιχαλης

bet365

Φίλοι του Ολυμπιακού που πήγαν στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference League άφησαν στεφάνι στη μνήμη του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

Μπορεί να υπήρξαν οπαδοί του Ολυμπιακού που ανήμερα του πιο ιστορικού αγώνα της ομάδας τους πήγαν στην «OPAP Arena» για να κάνουν βανδαλισμούς, όμως υπήρχαν και φίλαθλοι της ομάδας που σεβάστηκαν το γήπεδο και την πόλη που τους φιλοξενεί. Πιο συγκεκριμένα φίλος των Πειραιωτών που πήγε στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει τον τελικό του Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα άφησε στεφάνι ως ένδειξη τιμής στη μνήμη του δολοφονημένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη.

«Ποτέ άλλος νεκρός οπαδό. Θύρα 7», αναφέρει πάνω το ερυθρόλευκο στεφάνι. Θυμίζουμε πως ο 29χρονος οπαδός της Ένωσης δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο τον περασμένο Αύγουστο, κατά την εισβολή οπαδών της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα