Μεντιλίμπαρ: «Καταφέραμε κάτι μοναδικό, αφιερώνω το τρόπαιο στον κόσμο»

Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εμφανίστηκε ενθουσιασμένος μετά την κατάκτηση του Conference League και αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός στο θρόνο του Conference League! Μετά από 120 εξουθενωτικά λεπτά κανονικής διάρκειας και παράτασης, οι ερυθρόλευκοι λύγισαν με 1-0 τη Φιορεντίνα χάρη σε γκολ του Ελ Καμπί και κατέκτησαν το τρόπαιο στην «OPAP Arena».

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, τόνισε πως η ομάδα πέτυχε κάτι μοναδικό στην ιστορία της αλλά και ολόκληρου του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο στον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, αποτελεί τιμή που που έκανα όλο αυτό τον κόσμο ευτυχισμένο, νιώθω τεράστια χαρά και ευτυχία που έκανα τον κόσμο να νιώθει έτσι και το αφιερώνω σε εκείνους.

Είμαι χαρούμενος που πετύχαμε κάτι που ο σύλλογός μας δεν το είχε ξαναπετύχει ποτέ. Θα το γιορτάσουμε, θα το πανηγυρίσουμε όπως πρέπει και στη συνέχεια θα αρχίσουμε να δουλεύουμε για ό,τι ακολουθεί» τόνισε χαρακτηριστικά.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα