Μεντιλίμπαρ: Η Marca αποθέωσε και έντυσε... Δία τον «αρχιτέκτονα» του θριάμβου του Ολυμπιακού

Μεντιλίμπαρ: Η Marca αποθέωσε και έντυσε... Δία τον «αρχιτέκτονα» του θριάμβου του Ολυμπιακού

Newsroom
mendilibar_zeus

bet365

Η Marca, το σπουδαιότερο αθλητικό ισπανικό Μέσο, έσταξε... μέλι για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Απίθανη έμπνευση από τη Marca! Όλη η Ισπανία αποθεώνει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και τον Ολυμπιακό μετά τον θρίαμβο και την κατάκτηση του Conference League, ωστόσο το κορυφαίο ισπανικό αθλητικό Μέσο το πήγε ένα βήμα παραπέρα με εντυπωσιακό τρόπο.

Οι Ισπανοί έντυσαν... Δία τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» και υποκλίθηκαν στα κατορθώματά του, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο Δίας Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον Όλυμπο του ποδοσφαίρου».

«Ιστορικός Μεντιλίμπαρ! Ο Βάσκος προπονητής έγραψε ιστορία κατακτώντας το Conference League με τον Ολυμπιακό, έναν χρόνο αφού πήρε το Europa League με τη Σεβίλλη. Πρώτος ευρωπαϊκός τελικός για την ελληνική ομάδα!», ανέφερε στη λεζάντα της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα