Ιμπόρα: «Είμαι ευτυχισμένος, κάναμε περήφανους τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

Ιμπόρα: «Είμαι ευτυχισμένος, κάναμε περήφανους τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

iborra_mendi

bet365

Ο ευτυχισμένος Βιθέντε Ιμπόρα μίλησε μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο του Ολυμπιακού και στάθηκε στο γεγονός πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν περήφανο τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός στα 99 του χρόνια έγινε ο πρώτος ελληνικός σύλλογος που σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο. Οι Πειραιώτες νίκησαν τη Φιορεντίνα στην «OPAP Arena» και κατέκτησαν το Conference League. Εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ο Βιθέντε Ιμπόρα, ο οποίος μίλησε μετά το ματς για την ιστορική επιτυχία των Πειραιωτών.

«Ευτυχία! Αυτήν είναι η λέξη! Ευτυχία είναι η λέξη που το περιγράφει όλο αυτό. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί με τον κόσμο μας. Παίξαμε για εκείνους, παίξαμε μαζί τους, είμαστε μαζί όλη τη χρονιά και νιώθουμε πάρα πολύ μεγάλη ευτυχία για όλη αυτήν τη χαρά που υπάρχει αυτήν τη στιγμή στον κόσμο, στους φιλάθλους μας και πανηγυρίζουμε μαζί τους.

Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Σε ένα σύλλογο που – σχεδόν – εδώ και εκατό χρόνια δεν είχε κερδίσει κάτι τέτοιο και το καταφέρνει τώρα. Πολύ χαρούμενος για όλους όσοι το μοιράζονται αυτήν τη στιγμή μα κυρίως γι’ αυτούς που είναι κάποιας ηλικίας, επειδή το περίμεναν και το ονειρεύονταν πολλά χρόνια. Νιώθω πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να τους κάνουμε περήφανους», είπε ο Ισπανός μέσος.

Ο Ιμπόρα έφτασε τους πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους και σε ερώτηση αν αυτός είναι ξεχωριστός σε σχέση με τους υπόλοιπους απάντησε: «Ναι, γιατί έναν τέτοιον τίτλο δεν είχα κατακτήσει ποτέ. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος που είναι ο πρώτος στην ιστορία του συλλόγου και πολύ χαρούμενος που βοήθησα να γίνει πραγματικότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα