Φιορεντίνα:«Αγάλματα» για 17' οι παίκτες, δεν κουνήθηκαν μπροστά από τους οπαδούς μέχρι να φύγει κι ο τελευταίος Ιταλός

Newsroom
Φιορεντίνα

bet365

Οι παίκτες της Φιορεντίνα, μετά την ήττα στον τελικό με τον Ολυμπιακό, ζήτησαν «συγγνώμη» στους φίλους της ομάδας με έναν ιδιαίτερο τρόπο!

Η Φιορεντίνα ηττήθηκε σε δεύτερο συνεχόμενο ευρωπαϊκό τελικό. Οι παίκτες της ομάδας της Φλωρεντίνας, μετά το τέλος του ματς, πήγαν στο πέταλο των οπαδών και για 17' δεν κουνήθηκε κανένας μπροστά από τους απαρηγόρητους φίλους των «βιόλα».

Περίμεναν μπροστά τους μέχρι να αποχωρήσει κι ο τελευταίος από τις εξέδρες της OPAP Arena.

Θυμίζουμε ότι Αρκετά από τα καθίσματα στο πέταλο που συνήθως κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν σπασμένα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου με «θύτες» τους οπαδούς της Φιορεντίνα που εμφανίστηκαν έξαλλοι μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League. Υπενθυμίζουμε πως κάθε ζημιά που προκύπτει στην έδρα του τελικού τη χρεώνεται η UEFA, που παραδίδει το γήπεδο όπως ακριβώς το παρέλαβε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα