Φορτούνης: Ξέσπασε σε κλάματα στο πούλμαν αγκαλιά με την κούπα

Φορτούνης: Ξέσπασε σε κλάματα στο πούλμαν αγκαλιά με την κούπα

Newsroom
Ξέσπασε σε κλάμματα ο Φορτούνης στο πούλμαν ενώ αποθεωνόταν αγκαλιά με την κούπα

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης δεν άντεξε την συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα στο πούλμαν της ομάδας έχοντας αγκαλιά την κούπα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έζησαν τρομερές στιγμές καθ' όλη την διάρκεια της χθεσινής βραδιάς, αφού δεν σταμάτησαν να γνωρίζουν την αποθέωση στο γήπεδο, στην διαδρομή με το ανοιχτό πούλμαν, αλλά και στο δημαρχείο του Πειραιά.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα ήταν ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος που αποθεώθηκε, όταν βγήκε αλλαγή στην κανονική διάρκεια του αγώνα, πολύ πριν δηλαδή την μεγάλη επιτυχία τους και στην συνέχεια αφότου σήκωσε την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στην ιστορία των «ερυθρολεύκων» συγκίνησε την Ελλάδα με τις δηλώσεις του αναφορικά με την περίοδο του τραυματισμού και την εκπλήρωση της υπόσχεσης να τον δει ο γιος του όπως ήταν πριν.

Η λέξη χαρά δεν είναι αρκετή για να περιγράψει τα όσα βίωσε ο Κώστας Φορτούνης το χθεσινό βράδυ, με τον φακό, τόσο τον τηλεοπτικό όσο κι εκείνο των φωτογράφων, να καταγράφει την τεράστια συγκίνησή του.

Σε μία απ' αυτές τις στιγμές ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» να κλαίει αγκαλιά με την κούπα του Conference League ενώ βρίσκεται στο ανοιχτό πούλμαν και πηγαίνει με την υπόλοιπη ομάδα στο Δημαρχείο του Πειραιά μέσα σε αποθέωση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

φορτου

φ

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα