Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Μεντιλίμπαρ ξεπέρασαν την Taylor Swift στα trends της Ισπανίας!

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» και ο Μεντιλίμπαρ ξεπέρασαν την Taylor Swift στα trends της Ισπανίας!

Newsroom
osfp

bet365

Χωρίς ανταγωνισμό και στα ισπανικά social media ο Ολυμπιακός και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, με τους «ερυθρολεύκους» να αφήνουν πίσω την Taylor Swift και τη συναυλία της στη Μαδρίτη.

Για πάντα στην ιστορία θα μείνει η χθεσινή βραδιά για τον Ολυμπιακό. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League, με τους «ερυθρολεύκους» να γράφουν ιστορία στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Βάσκος τεχνικός είναι αναμενόμενα το πρόσωπο των τελευταίων ωρών και στην πατρίδα του, την Ισπανία. Η Marca αποθέωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού με ένα επικό σκίτσο στο οποίο ο έμπειρος τεχνικός απεικονίζεται ως Δίας!

Ο Μεντιλίμπαρ και ο Ολυμπιακός κατάφεραν να αφήσουν πίσω στα trends της Ισπανίας μέχρι και την Taylor Swift! Η γνωστή τραγουδίστρια από τις ΗΠΑ είχε χθες την πολυαναμενόμενη συναυλία της στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» όπου έδωσαν το «παρών» 70.000 θαυμαστές της.

Ακόμα και η Taylor Swift ωστόσο που ήταν το πρόσωπο της χρονιάς για το 2023, είδε την πλάτη του Μεντιλίμπαρ και του Ολυμπιακού στα trends του ισπανικού X. Πρώτος ήταν ο Βάσκος τεχνικός, δεύτερος ο Ολυμπιακός, τρίτο το Conference League, τέταρτος ο Ελ Καμπί και πέμπτη και... καταϊδρωμένη η Swift.

SWIFT

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα