Οργισμένοι οι οπαδοί της Φιορεντίνα με τους παίκτες: «Σεβασμός για τη φανέλα μας»

Newsroom
Φιορεντίνα

bet365

Έξαλλοι οι οπαδοί της Φιορεντίνα μετά το τέλος του τελικού του Conference League, με τους φιλάθλους των «βιόλα» να τα... λένε σε έντονο ύφος στους ποδοσφαιριστές του Ιταλιάνο.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επικράτησε της Φιορεντίνα με 1-0 στην παράταση και κατέκτησε το Conference League, γράφοντας μια από τις πιο χρυσές ιστορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για τους «βιόλα» ωστόσο η βραδιά ήταν... εφιαλτική. Ειδικά από τη στιγμή που αυτός ήταν ο δεύτερος σερί χαμένος τελικός Conference League. Οι παίκτες της ομάδας της Φλωρεντίνας, μετά το τέλος του ματς, πήγαν στο πέταλο των οπαδών και για 17' δεν κουνήθηκε κανένας μπροστά από τους απαρηγόρητους φίλους των «βιόλα». Περίμεναν μπροστά τους μέχρι να αποχωρήσει κι ο τελευταίος από τις εξέδρες της OPAP Arena.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, οι οπαδοί της Φιορεντίνα ήταν έξαλλοι με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ιταλία, οι φίλαθλοι των «βιόλα» δεν έκρυψαν τα παράπονα τους και ζήτησαν από τους ποδοσφαιριστές να δείξουν σεβασμό στη φανέλα, λέγοντας τους χαρακτηριστικά: «Σεβασμός για τη φανέλα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα