Ολυμπιακός: Το χρυσό γκολ του Ελ Καμπί από τις κερκίδες της OPAP Arena (vids)

Ολυμπιακός: Το χρυσό γκολ του Ελ Καμπί από τις κερκίδες της OPAP Arena (vids)

Newsroom
Ο Ελ Καμπί

bet365

Δείτε πως παρακολούθησαν από τις κερκίδες της OPAP Arena το γκολ του Ελ Καμπί που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία. Μια ανεπανάλληπτη ιστορία την οποία ονειρεύονταν επί δεκαετίες οι «ερυθρόλευκοι». Με γκολ του Αγιούμπ Ελ Καμπί στην παράταση, οι Πειραιώτες επικράτησαν της Φιορεντίνα με 1-0 και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Μαροκινός επιθετικός αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος των «ερυθρολεύκων» σημειώνοντας 11 γκολ, σπάζοντας το ρεκόρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και όντας ήδη δεύτερος ευρω-σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

Το γκολ του ωστόσο στην OPAP Arena πρόκειται για το πιο ξεχωριστό. Το πιο... μεγάλο. Αυτό που οδήγησε τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του Conference League.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο πως παρακολούθησαν από τις κερκίδες της OPAP Arena το ιστορικό γκολ του Ελ Καμπί.

@europe.gates.12 LIVE GOAL!!! ⚽️ | FINAL CONFERENCE LEAGUE 🇪🇺 | 29/05/24 Goal for Olympiakos Fans during match against Fiorentina 🤍❤️ 📍 Athens, Greece, Opap Arena ✅ Follow us for more ➡️ @europe.gates.12 ⚽️🔥🧨🧣 👍🏻 Like and share this post 💪🏻 Credits 🎥: @danielpetrovs #europesgates #olympiacos #olympiacosfc #olympiacosfc🔴⚪🦁 #olympiacosfans7 #olympiacosfamily #olympiacosultras #olympiakos #olympiakosfc🔴⚪️ #olympiakosfc #olympiakosforever #olympiakosfc🔴⚪️🏆 #olympiakosbc🔴⚪️ #olympiakos_ultras #conferenceleague #conferenceleaguefinal #conferenceleague2024 #ultrasolympiakos #ultrasgreece #ultras #ultrasworld #ultrasmentality #ultrasfans #ultrasfootball #football #footballtiktok #opaparena ♬ suono originale - Europe’s Gates
@user436910770210 ❤️❤️❤️❤️❤️ Gollllllllll#olympiakos #olympiacosfc #thrylos #athen ♬ Originalton - debbie

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα