Ολυμπιακός: Τα ποσταρίσματα χαράς των Τζιοβάνι, Ριβάλντο και Τσόρι για την κατάκτηση του τροπαίου

Ο Ριβάλντο

bet365

Τρεις Legends του Ολυμπιακού, οι Τζιοβάνι, Ριβάλντο και Τσόρι Ντομίνγκες έκαναν ποσταρίσματα για την ιστορική επιτυχία των Πειραιωτών με την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Τζιοβάνι, ένας πολύ αγαπημένος παίκτης της «ερυθρόλευκης» εξέδρας έστειλε το μήνυμά του για το τρόπαιο του Conference League με ανάρτησή του στο Instagram, όπου αναφέρει: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και σε όλους τους οπαδούς του για το άνευ προηγουμένου επίτευγμα με την κατάκτηση του Conference League, το οποίο θα σημαδευτεί στην ιστορία αυτού του εκπληκτικού συλλόγου. Είχα την τιμή να φοράω αυτή τη φανέλα για έξι χρόνια, τώρα είμαστε σε άλλο επίπεδο»!

Ο Ριβάλντο από μέρους του υπογράμμισε: «Συγχαρητήρια για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού! Το άξιζε με το παραπάνω. Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα σε αυτόν τον σπουδαίο ελληνικό σύλλογο και που αποτέλεσε μέρος της ιστορίας μου! Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τον σπουδαίο τίτλο».

Ο Τσόρι Ντομίνγκες έγραψε στα social media του: «Ξανά σε ένα πολύ ξεχωριστό για εμένα μέρος, όπου η αγάπη των ανθρώπων παραμένει άθικτη. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την πρόσκληση. Χαρά μου να απολαμβάνω μαζί σας τον ευρωπαϊκό τίτλο. Συγχαρητήρια Ολυμπιακέ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα