Ολυμπιακός: Διαλέξτε τον MVP του φετινού άθλου του Conference League!

Ο Ελ Καμπί

bet365

Το Gazzetta αναδεικνύει επτά περιπτώσεις παικτών που μπορούν να πάρουν τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού και ζητά τη ψήφο σας.

Σε αυτή τη συνθήκη για την ομάδα του Ολυμπιακού και την τρομερή του πορεία έως την κατάκτηση του τίτλου στο Conference League έχουμε βάλει παίκτες από αρκετές θέσεις. Από το τέρμα και την άμυνα έως την επίθεση όπου δεσπόζει ο σούπερ σκόρερ, Αγιούμπ Ελ Καμπί. Στο τέρμα φυσικά είναι ο Κωνσταντής Τζολάκης, ο μεγάλος ήρωας στη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρ στην Τουρκία. Στο κέντρο της άμυνας ένας τοπ παίκτης, ο Κάρμο.

Για το κέντρο διαλέγουμε το εξάρι Σαντιάγκο Εσε και τον χαφ Τσικίνιο. Και φυσικά για μπροστά τους Φορτούνη, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Τον Αγιούμπ Ελ Καμπί των 33 γκολ σε 50 αναμετρήσεις των Ερυθρόλευκων. Στο δε Conference είχε 11 τέρματα σε 9 συμμετοχές με τους Πειραιώτες. Κάντε λοιπόν την επιλογή σας στο poll του Gazzetta.

Loading...

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα